HTML

Bogáti András kampányblogja

Lehet Más a Politika Vas megye 02-es számú egyéni választókerületében is! Ajánld fel kopogtató céduládat az LMP-jelöltjének: http://www.lehetmas.hu/176

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!

Friss topikok

  • really-life: tudjátok nekem semmi bajom az LMP-vel egész jó...amúgy ez nem az új SZDSZ? na teljesen mindegy csa... (2010.03.03. 12:53) Lehet más a vidék…
  • vobuma: vobuma: A bemutatkozás tetszik. Végre, legalább ígéret van a természetünk védelmére. De reméljük,... (2010.02.15. 22:25) Bogáti András bemutatkozása

Bogáti András bemutatkozása

2010.01.31. 13:50 lmpvas

Megrögzött civilként, természetet járó emberként, soha sem voltam a politika aktív résztvevője. Hogy miért lettem a Lehet Más a Politika (LMP) országgyűlési képviselő jelöltje?

 

Életemet és munkámat a természeti értékek védelme, valamint a megújuló energiaforrások hétköznapi hasznosítása határozza meg: vállalkozásom ügyvezetőjekén napkollektorok, hőszivattyúk, alacsony energia igényű fűtésrendszerek forgalmazásával és telepítésével, valamint  környezetbarát, megújuló cellulóz alapú hőszigetelőanyagok népszerűsítésével foglalkozom. Mindemellett túravezető vagyok az Írottkő Natúrpaknál, de rendszeresen részt veszek lakókörnyezetem természeti értékeinek megóvása érdekében szervezett civil megmozdulásokon is.

Az Őrségi Nemzeti Parknál önkéntes polgári természetőreként segítem a természetőrök munkáját, madármentéssel, oktatási célú madármegfigyelő napok szervezésével.

A Magyar Madártani Egyesület tagjaként önkéntes monitoring munkát végzek.

Alapító tagja vagyok, egy kulturális és hagyományőrző alapítványnak, melynek vállalt feladata a magyar kultúra ápolása, megismertetése, hagyományőrzés, népi kismesterségek felidézése, környezeti nevelés, túraszervezés, építészeti és természeti értékmentés.

 

Környezettudatosan élő emberként, fontosnak tartom, hogy az általam képviselt ökológiai értékrendnek legyen parlamenti képviselete. Az  LMP a jövő nemzedékek érdekében fejti ki környezet- és természetvédelmi tevékenységét, azonban több, mint egy környezetvédő párt: társadalmi igazságosságot, politikai változást és valódi részvételt kínál minden mérsékelt szavazónak. Pártonkívüli LMP jelöltként én is ezekért a célokért küzdök Szombathely déli városrészében és a többi, Vas megyei 2-es körzethez tartozó településen.

 

Mindezek alapján, a Lehet Más a Politika által megfogalmazott értékekhez, célokhoz, az ökopárt programjához kérem megtisztelő támogatásukat!

Az LMP célja, hogy aktív társadalmi részvétellel, társadalmi összefogással  valósítsa meg programját, ezért várjuk az Ön javaslatait is!

 

Elérhetőségem:

e-mail:     bogatia@hotmail.com

Telefon:    06 30 252 3488

 

4 komment

Címkék: lehet más a politika lmp bogáti andrás

A bejegyzés trackback címe:

https://bogatiandras.blog.hu/api/trackback/id/tr321716866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bogáti András 2010.02.03. 22:09:29

Szeretném megköszönni mindazoknak a támogatását, akik már az első sajtótájékoztató után biztató szavakkal és levelekkel erősítettek meg abban az elhatározásomban,hogy ÉRDEMES tennünk az országért!
Üdvözlettel!
Bogáti András

pizarro · http://fcbayernmunchen.hu/ 2010.02.04. 17:00:14

jól sikerült a bemutatkozás, reméljük, hogy a folytatás, csak jobb lesz ennél. :-)

Bogáti András 2010.02.06. 14:11:06

Miért érdemes ránk (kisseb pártra) szavazni?

Általános vélekedés,hogy a kis pártok egyéni jelöltjeire nem érdemes szavazni,hiszen esélyük sincs a győzelemre,épp ezért csak a listát támogatják.-Ez hibás okfejtés,hiszen ha egy párt átlépi a parlamentbe jutáshoz szükséges ötszázalékos(5%-os!!!) küszöböt,akkor az egyéni jelöltre leadott voksok nem vesznek el,hanem felkerülnek az országos listára.
Előre is köszönöm a bizalmat és a szavazatokat!

vobuma 2010.02.15. 22:25:51

vobuma:
A bemutatkozás tetszik. Végre, legalább ígéret van a természetünk védelmére. De reméljük, hogy ez nem csak ígéret lesz.
Tényleg lehet más politika??? Már jól jönne!!!
Próbáljuk meg! Támogatom!!!
süti beállítások módosítása